Applying for: Ingrijitor / ingrijitoare la domiciliu

Date de contact

Pentru a vă putea contacta, vă rugăm lăsați-ne datele dvs. mai jos, precum și consimțământul privind folosirea datelor dvs. cu caracter personal.
Vă vom apela în scurt timp pentru a vă oferi mai multe detalii privind procesul de selecție al partenerilor The Care Hub și oportunitățile de muncă disponibile.
Nume de familie: *
Prenume: *
Număr de telefon: *
Email:
Experiența și motivația dvs.: *
Vă rugăm scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs. și motivația de a îngriji oamenii..
Calificare și/sau experiență:

Acord privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Pentru a asigura o prelucrare echitabilă și transparentă a datelor dvs. cu caracter personal, avem nevoie de consimțământul dvs. pentru a prelucra în continuare datele dvs. în scopuri de recrutare, unde datele se referă la informațiile dvs. personale, cum ar fi numele dvs., data nașterii, numărul de telefon, adresa de e-mail și CV-ul dvs.

Vă asigurăm că datele dvs. vor fi utilizate numai în scopuride recrutare.

În calitate de controlor de date, este posibil să trimitem datele către analizatorul CV-ului Zoho Recruit, aplicații externe care au fost integrate cu Zoho Recruit, alți utilizatori care procesează datele dvs.și clienții noștri (sau departamentele de angajare).


Datele dvs. vor fi păstrate numai atât timp cât este necesar, care include obligațiile noastre legale pentru păstrarea datelor. În cazurile în care există cerința de a extinde păstrarea datelor dvs., vă vom solicita din nou consimțământul, dacă este necesar.


În calitate de candidat, aveți dreptul să vă exercitați drepturile, așa cum se explică în GDPR UE (articolele 13-22). Pentru detalii despre drepturi, consultați aici.


Detalii extinse privind politica de confidențialitate găsiți aici: Politica de confidențialitate aferentă procesului de selecție parteneri 

Dacă doriți să accesați / actualizați / corectați datele, vă rugăm să scrieți la datepersonale@thecarehub.ro


„Înțeleg că The Care Hub SRL este operatorul și Zoho Recruit este procesatorul datelor mele. The Care Hub SRL și afiliații săi vor folosi datele mele numai în scopurile menționate mai sus și le vor păstra numai atâta timp cât sunt necesare. Înțeleg că pot solicita accesul la datele mele, scriind la adresa de e-mail de mai sus. Sunt de acord și accept că datele mele pot fi procesate decătre The Care Hub SRL și Zoho Recruit, pentru procesele de recrutare și / sau selecție.'


Sunt de acord*